Köszöntünk a B-fit Fitness Központ honlapján!

Szolgáltatásaink

Edzőterem

Fitnesstermünk berendezésénél célunk egy olyan géppark kialakítása volt, mellyel minden izomcsoport átmozgatható, fejleszthető.

Bővebben

Funkcionális Mozgásminta Szűrés

Bármilyen típusú rendszeres mozgás, vagy sport csak ráerősít az esetleges mozgásunkban lévő hibáinkra, melyek előbb, vagy utóbb valamilyen sérülésnek lesznek a kiinduló pontjai.

Bővebben

SPINNING®

Lépj túl a korlátaidon szervezett módon, a csoportos órák minden előnyét és pozitívumát kihasználva mozogj, égess kalóriát, és növeld aerob állóképességet!

Bővebben

Személyi edzés

Legyél sportoló vagy átlagember, vállalunk testkompozíció átalakítást, teljesítmény-fejlesztést, sérülés utáni rehabilitációt, felkészítést felvételire, felmérésekre, valamint teljes körű, a célodnak megfelelő táplálkozási- és táplálék kiegészítő használati tanácsokkal támogatunk, a maximális eredmények elérése érdekében.

Bővebben

TRX edzés

…ezek a jelzők jól tükrözik a TRX–et, melyek a Te fejlődésed zálogai is, hiszen 2009-ben az USA-ban az év funkcionális eszközévé választott TRX valóban segíthet neked, hogy elérd a hőn áhított külsőt,legyél fiatal, idős, bármilyen testkompozícióval „megáldott”,edzett vagy edzetlen, legyen célod bármi (csak legyen!).

Bővebben