Köszöntünk a B-fit Fitness Központ honlapján!

Kovács Móni

 

Preventív gerinctréning

Kinek ajánljuk?

Egyszerűen mindenkinek, aki gerinctudatosabban kíván élni (gyermekek, idősek, súlyfelesleggel küzdők, várandós kismamák, ülőmunkát végzők, egészségesek, aktív sportolók (minden sport alapja), hiszen ez egy kiváló stabilizációs program.

Miért ajánljuk?

Mert segít megelőzni a gerincpanaszokat, és a már kialakult gerincproblémák által okozott panaszok enyhülése is mindenképp várható.

Milyen eredményt várhatsz a programtól?

Erő, dinamika, izomegyensúly kialakítása, valamint ízületi túlterhelés csökkentése biztonságos és hatékony gyakorlatok végzése során.

Mit fogsz érezni?

Lazább, könnyedebb, fájdalommentesebb mozgás, kiegyensúlyozottság

Mennyire nehéz?

Speciális gerincgimnasztikai technikákat, nyújtó és lazító gyakorlatokat, erősítő elemeket végzünk fokozott figyelmet fordítva az ízületvédelemre. Kezdők és haladók egyaránt jól érzik majd magukat. A gerinctréning során közepes intenzitáson terhelünk.

Ha műtét/sérülés/gerincsérv van/volt, akkor ajánlott-e?

Műtét után és gerincsérveseknek is egyaránt ajánlott lehet, de kérjük, ha ilyen, vagy más egészségügyi problémád van, mindenképpen jelezd az oktatónak az óra előtt.

Aki a gerictréning órákat tartja:

Kovács Mónika gyógytornász, fitball- és gerinctréner.

"Néhány éve a mozgás szerves részévé vált az életemnek. Megfigyeltem magamon, hogy a sport segít kezelni a stresszt, örömöt ad, boldoggá és egészségesebbé tesz. A mozgás kiemelten fontos számomra már csak azért is, mert -mint nagyon sokan manapság,- én is ülőmunkát

végzek, ami bizony nagyon sok negatív hatással van többek közt a gerincemre is.

Kiemelten fontosnak tartom az egészségvédelmet, betegségmegelőzést, mozgás során pedig a gerinc-, és ízületvédelmet. Ezért célom az, hogy igyekezzek minél több ember arcára mosolyt varázsolva, mozgással, hosszú távon jó életminőséget biztosítani.

- A gerinctréneri végzettséget a Fitnes Company-nál szereztem két kiváló oktatótól. Az egyik oktató Kis Mónika gyógytornász, aerobik- és profi gerinctréner akinek az órái már a képzést megelőzően is magával ragadtak. Amíg Mónika az anyaság örömét éli át, az ő általa elkezdett irányt folytatva szeretném folytatni a dinamikus gerinctréning órákat."

Szeretettel várunk csütörtökönként 17.00 órai kezdettel.