Köszöntünk a B-fit Fitness Központ honlapján!

Szathmáry Alexandra

 

Aerobic és Spinning® edző

Szathmáry Alexandra vagyok, 24 éves, közgazdász, aerobic és Spinning edző.

Gyermekkorom óta életem szerves része a sport. Több sportágban is kipróbáltam magam, síelés, tenisz, 11 évet úszással töltöttem, majd a főiskolás éveim alatt rátaláltam az aerobikra. Magával ragadott a zene, a hangulat, a jó társaság és a lelkes oktató.

Rövid időn belül mindennapos elfoglaltságommá, szenvedélyemmé vált. Lendületesebb, erősebb, kitartóbb, és persze formásabb lettem. Észrevettem, hogy könnyebben veszem a hétköznapok akadályait, kihívásait. Ekkor fordult meg a fejemben, hogy miért is ne…?! Aerobic edző lettem, így a hobbim egyben a hivatásommá is vált. 2012-ben a Fitness Company-nál tettem sikeres záróvizsgát. Célom, hogy fittebbé tegyem mindennapjaidat, és az egészséges életmódra buzdítsalak.

Indítsd fitten a hetet!
Minden hétfőn 17.00-tól Fitform START, egész testet átmozgató edzést tartok. Könnyen követhető aerobic alaplépések és egyszerűbb alakformáló elemek a terítéken, így kezdőknek is ajánlom!

Szerdánként 17.00-tól Fitform POWER edzéssel várlak! Ezek az órák intenzívek, általában eszközöket használunk, így jóval hatékonyabban megdolgoztatjuk a test nagyobb izomcsoportjait. Azoknak a mozogni vágyóknak ajánlom, akik feszesedni szeretnének itt-ott és nem félnek az izomláztól!

Fitform STEP óráim péntekenként 17.00-tól kezdődnek, inkább fitness alapúak. Cél a pulzus zsírégető zónában tartása. Követhető, izzasztó és garantáltan feszültség levezető, hála egy könnyed koreográfiának.

2013. szeptember 17-től pedig már Spinning órákon is találkozhatsz velem: kedden és csütörtökön 18.00-19.00 óráig.

Ha megszületett az elhatározás, ha tudod melyik Fitform óratípus tetszik leginkább, és ha megvannak a kisebb-nagyobb célok is, azt ajánlom, ne várj tovább, kezdd el az edzéseket mihamarabb…

Tudod, minden új nap, egy új lehetőség!
Biztos lehetsz benne, hogy a helyes útra lépsz! Indulj el, és ne torpanj meg, menj tovább a jó közérzet és az „álom-alak” felé!

Tehát… 17.00-tól várlak a B-fitben hétfőn, szerdán és pénteken!

Bejelentkezés szükséges! Tel.: 06 30/370-30-22

A mozgás éltet, pozitív energiával tölt fel, testileg és lelkileg is épít, szépít, fiatalít. Tanuld meg Te is élvezni és beiktatni az életedbe!